Avís legal

Identificació

En compliment del Reglament General de Protecció de dades UE 2016/679, i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular d’aquesta Web (www.thalassa-estetica.cat).

Denominació Social: MONTSE OCHOA ROMERO
Domicili: Avgda. Lluís Pericot 20-22, local 2, 17003 Girona
Telèfon: 972410814
E-mail: thalassa@thalassa-estetica.cat
NIF: 40317523H

Política de protecció a menors

Queda prohibit l’accés i ús d’aquest lloc Web als menors de 14 anys que no estiguin degudament autoritzats. MONTSE OCHOA ROMERO entén que des del moment en què un menor accedeix a aquesta Web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.

MONTSE OCHOA ROMERO recorda a les persones majors d’edat que tinguin menors a càrrec seu, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun servei.

També els informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

Condicions d'ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web per al seu ús amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

MONTSE OCHOA ROMERO no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui realitzar-se de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

MONTSE OCHOA ROMERO es reserva el dret a modificar els continguts de l’oferta comercial dels productes quan ho cregui oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

MONTSE OCHOA ROMERO no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc Web, tot i que posarà tots els esforços a evitar-los.

Política de Protecció de Dades

MONTSE OCHOA ROMERO és la responsable del tractament de les dades personals de l’interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa a la normativa vigent de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

 1. Responsable del tractament de dades:
  Identitat: MONTSE OCHOA ROMERO (d’ara endavant Thalassa)
  Adreça Postal: Avgda. Lluís Pericot 20-22, local 2, 17003 Girona
  Telèfon: 972410814
  Correu electrònic: thalassa@thalassa-estetica.cat

 2. Finalitats del tractament de dades:
  Finalitat principal: la informació que ens proporciona es tractarà amb la finalitat de prestar adequadament el servei de bellesa al nostre centre.
  Temps de conservació de les dades: les dades personals proporcionades es conservaran per un termini de 5 anys des de la finalització del seu últim tractament de bellesa, llevat que vostè exerceixi els seus drets de supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades tal com se l'informa en el següent punt núm. 5. Així mateix l'informem que en qualsevol cas es retindran les dades estrictament necessàries per complir amb les obligacions i/o requeriments legals de Thalassa.

 3. Legitimació:
  La base legal per al tractament de les seves dades per part de Thalassa és la correcta execució del contracte de prestació de serveis de bellesa segons el pla de tractament per vostè acceptat.
  D’altra banda, el tractament de les dades amb fins de prevenció de frau i l’enviament de comunicacions comercials pròpies sobre productes i serveis similars als que van ser objecte de contractació, es basen en l’interès legítim de Thalassa per a aquests tractaments d’acord amb la normativa vigent, essent essencials per a la prestació del servei.
  En cap cas, la retirada dels consentiments addicionals a la prestació del servei de bellesa que se sol·liciten en el present document, condiciona l’execució de l’esmentat contracte.

 4. Destinataris:
  Les seves dades podran ser comunicades a:
  • Les Administracions Públiques en els casos previstos per la Llei.
  • Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i al Centre Nacional d'Intel·ligència en virtut del que estableix la Llei.
  • Els Bancs i entitats financeres per al cobrament dels serveis contractats.
  • Els registres públics de solvència patrimonial i als sistemes de prevenció contra el frau, podran ser comunicades les dades relatives a impagaments i incidències en el pagament de productes o serveis contractats a Thalassa o a tercers.

 5. Drets:
  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades mitjançant escrit dirigit al domicili social de Thalassa o a l’adreça d'e-mail indicada en l’apartat del responsable del tractament de dades. Igualment, té dret a revocar el consentiment que ara presta en qualsevol moment.
  Així mateix, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a la web www.agpd.es

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: MONTSE OCHOA ROMERO
Finalitat: Gestió del contracte de serveis de bellesa
Legitimació: Execució del contracte de serveis bellesa
Destinataris: Entitats financeres, asseguradores i col·laboradores de Thalassa Estètica Avançada
Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades, així com la revocació, en qualsevol moment, dels consentiments, si escau, prestats.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades del formulari de contacte

Responsable: MONTSE OCHOA ROMERO
Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació.
Legitimació: El consentiment de l’usuari al demanar-nos informació mitjançant el formulari de contacte i a l'assenyalar la casella d’acceptació d’aquesta Política de Protecció de dades.
Conservació: Fins a resoldre la seva sol·licitud, si no ha generat un nou tractament.
Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades, així com la revocació, en qualsevol moment, dels consentiments, si escau, prestats.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades de sol·licituds d’informació rebudes per altres mitjans

Responsable: MONTSE OCHOA ROMERO
Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves demandes i respondre les seves consultes o dubtes.
Legitimació: El consentiment de l’usuari al demanar-nos informació, realitzar peticions o consultes.
Conservació: Fins a resoldre la seva sol·licitud, si no ha generat un nou tractament.
Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades, així com la revocació, en qualsevol moment, dels consentiments, si escau, prestats.

Política de Cookies

Veure Política de cookies

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per MONTSE OCHOA ROMERO, per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni estan coberts pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Webs haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat/protecció de dades poden ser diferents de la nostra.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat dels elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a MONTSE OCHOA ROMERO i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de MONTSE OCHOA ROMERO.

L’accés al lloc web no implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió dels esmentats drets per part de MONTSE OCHOA ROMERO, llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Legislació i jurisdicció aplicable

Per a la resolució de les controvèrsies que puguin derivar-se com a conseqüència del que es disposa a les presents disposicions, i amb renúncia expressa a qualsevol altre aforament que pogués correspondre, l’Usuari acorda sotmetre's a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Girona.