Tractaments corporals

Tractaments corporals

Natura Bissé citrus scrub 60'

Drena la teva pell amb el poder antioxidant de la vitamina C. Aquest tractament sensorial allisa la superfície de la pell, estimula la producció de col·lagen, redueix la inflamació i hidrata intensament. Sent l'energia cítrica que elimina les cèl·lules mortes per desvetllar una pell protegida i radiant com mai.

Natura Bissé O2 bamboo scrub massage 60'

Massatge corporal amb exfoliant a base de bambú. Exfoliant corporal compost de micro fibres de bambú que exfolia i remineralitza, eliminant les cèl·lules mortes i impureses de la pell. Massatge realitzat amb Oxygen Perfecting Oil que hidrata, nodreix i tonifica la pell. Prevé la sequedat cutània, tracta la falta de fermesa i aporta un potent efecte antioxidant i antiradicals lliures.

Natura bissé bamboo scrub massage 60'

Massatge corporal amb exfoliant a base de bambú. Exfoliant corporal compost de micro fibres de bambú que exfolia i remineralitza, eliminant les cèl·lules mortes i impureses de la pell. Massatge realitzat amb Spa Massage cream amb gran poder reductor, anticel·lulític, reafirmant i hidratant.

Natura Bissé La Cura - esquena 60'

Elimina toxines i impureses de l'esquena amb una neteja profunda i una exfoliació, seguida d'extraccions, juntament amb un tractament descongestiu i un massatge que recupera el confort de la pell. Dirigit a totes aquelles persones amb imperfeccions a la zona de l'esquena o aquelles persones que vulguin lluir una esquena perfecta.

Natura Bissé diamond experience rose massage 60' o 90'

Aquest romàntic protocol corporal inclou una delicada exfoliació amb pols de diamant després de la qual la pell recupera tota la seva bellesa gràcies a l'exquisit oli absolut de rosa de Damasc i a un producte d'acabat d'elegant efecte setinat. La pell, que s'embolica en una deliciosa fragància floral, es revela més elàstica i suau que mai, preparada per enlluernar.

Skeyndor body sculpt 60'

Programa ultra reductor professional. Es tracta d'un protocol en cabina molt efectiu, perquè és capaç d'estimular la microcirculació cutània superficial, activar els processos de combustió del teixit adipós i mobilitzar el component gras de la cel·lulitis. D'aquesta manera, s'aconsegueix modelar la silueta i redefinir volums. Ideal per a qualsevol tipus de pell amb problemes de cel·lulitis i retenció de líquids.

Skeyndor embolcall desintoxicant amb te verd 60'

Embolcall bombollejant de te verd i cítrics amb propietats desintoxicants. El seu efecte efervescent ajuda a eliminar líquids, toxines i impureses que s'acumulen en la pell, afavorint la seva oxigenació.