Cuida't a casa

Cuida't a casa

St. Tropez

St.Tropez continua imposant els límits de la innovació dels productes de bronzejat, desenvolupant solucions tecnològiques per a aconseguir el bronzejat definitiu semblant als tractaments de saló. Crea un bronzejat natural que funciona amb el teu to de pell amb beneficis nutricionals afegits per a la pell i és adequat per a homes i dones. Pots triar el producte perfecte per a tu, des d'una resplendor lleugera i bronzejat fins al bronze més profund i fosc. La seva àmplia gamma de productes inclou autobronzejadors, productes per un bronzejat gradual, i color per una nit o esdeveniment especial. Els seus bons resultats han aconseguit que St. Tropez vengui un autobronzejador cada minut i que ocupin un lloc preferent en passarel·les, produccions de fotos o catifes vermelles. Gràcies a la seva base de color verd, no es tornen taronges. A més, els seus productes destaquen per: La seva nova fragància que millora l'estat d'ànim; no deixen ratlles i són fàcils d'aplicar; assecat ràpid i no enganxós, sense transferència; són ultra hidratants amb esvaïment uniforme. Ja pots lluir un bronzejat uniforme i completament sa, lluny dels raigs del sol i les cabines d'UVA!

Natura Siberica

Sibèria és l'única regió de Rússia on la vida silvestre ha romàs intacta durant segles. Per a sobreviure en tals condicions climàtiques adverses, les herbes i plantes siberianes sintetitzen substàncies actives protectores i posseeixen fortes propietats antioxidants. En l'actualitat la companyia Natura Siberica utilitza les propietats beneficioses d'aquestes herbes i plantes siberianes per a ajudar a conservar la joventut i la bellesa de la pell i del cabell. Totes les plantes que s'utilitzen per a la producció dels cosmètics, es recol·lecten a mà. Els productes compleixen les normes europees per a cosmètics ecològics de qualitat i estan certificats per prestigiosos estàndards (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH). Natura Siberica no és sol una empresa de cosmètica natural a base d'herbes. És la primera marca russa de cosmètics certificats com a ecològics. I realment són eficaços. Els consumidors aprecien la marca Natura Siberica per la seva filosofia verda, eficàcia i accessibilitat. Tenen línies de cura de la pell del rostre, del cos, del cabell, i fins i tot, una línia de cura dental. A més, disposen de línies específiques per home i per als petits de la casa.

Uniqcure

La bellesa de cada dona és diferent, com també ho són les seves necessitats de cura cutània facial. Partint d'aquesta màxima i l'aposta per la constant innovació, des de SKEYNDOR han creat una nova gamma de solucions avançades que proporcionen una cura única i específica per a cada tipus de pell. La nova era de la cosmètica personalitzada ja està al teu abast. Imprescindibles en el teu ritual diari de bellesa. Els concentrats UNIQCURE potencien els beneficis estètics dels productes habituals a través de més de 35 ingredients actius especialment seleccionats i optimitzats per la tecnologia SKEYNDOR per a aconseguir uns resultats extraordinaris en la pell. Els resultats són visibles de forma immediata. Així doncs, aquestes noves ampolles estan dissenyades per a oferir una cura setmanal que aconsegueixi donar resposta a les diferents necessitats de la pell en només set dies. Són, al mateix temps, el complement perfecte a les cures cosmètiques habituals. Hi ha una ampolla UNIQCURE de Skeyndor específica segons l'estat de la pell: deshidratada, sensibilitzada, hiperpigmentada, desvitalitzada, amb línies d'expressió o arrugues, amb flaccidesa i amb porus dilatats.