Aparatologia

Aparatologia

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un tractament que s'aplica en tot el cos i es realitza mitjançant un sistema d'aparells que provoquen la compressió i descompressió a través d'unes cambres d'aire que es van inflant i desinflant. S'aconsegueix amb això una estimulació contínua i perfecta del sistema sanguini i limfàtic, des dels peus fins a l'abdomen. Ajuda a tractar la retenció de líquids i la cel·lulitis, sobretot la coneguda com edematosa, on l'acumulació de líquids és més evident i on l'acumulació de teixits adiposos és excessiva. També és un tractament adequat quan es pateixen linfoedemas, ja que ajuda a reduir la inflor i malestar que generen aquests.

LPG

LPG (lipomassatge) és una tecnologia de massatge tissular mecanitzada que allibera els greixos resistents, allisa la cel·lulitis i reafirma la pell. Aquesta tecnologia aconsegueix reduir un volum considerable, està compost per dos capçals motoritzats que es llisquen per les zones tractades per combatre la pell de taronja, la sobrecàrrega i donar forma a la silueta. El resultat és un cos més definit.
Els resultats els podem apreciar des de la primera sessió, de seguida començarem a notar una reducció de volum seguit d'un augment del nombre de miccions, També una lleugeresa en les cames, la sensació de cames cansades desapareix. La pell l'anem trobant més llisa i suau a partir de la 6-8 sessió. És aconsellable unes 15 sessions per aconseguir òptims resultats.

Radiofreqüència

La radiofreqüència és un tractament facial i corporal que utilitza la temperatura per estimular la generació de col·lagen i elastina, i obtenir un efecte lífting. Estimula la circulació sanguínia, ajuda a esculpir el cos i la cara reduint l'aparença d'arrugues, tibant la pell flàccida i millorant la seva lluminositat. Entre els beneficis facials, destaca que ajuda a aquest efecte lífting immediat, així com al drenatge de borses i ulleres en zona periocular, i a la disminució d'arrugues d'expressió gravitatòries. Respecte als beneficis corporals, la radiofreqüència és de gran ajuda per a la reafirmació tissular, per a l'augment del metabolisme dels adipòcits i per a l'increment del sistema de tornada limfàtica. També contribueix a millorar la pell de taronja. Són aconsellables de 6 a 10 sessions per aconseguir resultats.

Fotodepilació làser diode / IPL

La fotodepilació consisteix a eliminar el pèl a través d'un raig lluminós, emprant bé làser o bé Llum Intensa Polsada (IPL). El làser és un raig de llum monocromàtica, és a dir, té una sola longitud d'ona, en contraposició amb la llum normal, que compta amb gran varietat de longituds d'ona. Encara que actua de la mateixa forma en tractaments de fotodepilació, la Llum Intensa Polsada (IPL) no és làser. Es tracta de llum policromàtica normal (inclou llum de molts colors o longituds d'ona), però d'una gran intensitat i en polsos molt curts. Mitjançant la utilització de filtres òptics de tall s'aconsegueix seleccionar la longitud d'ona adequada per a cada tractament de fototeràpia. Amb un bon equip per fotodepilació IPL, com els equips Depitotal® que tenim a Thalassa, s'aconsegueixen uns resultats equivalents al làser. És a dir, una depilació ràpida, progressiva, segura i de gran permanència en qualsevol part del cos. La nostra plataforma de depilació làser consta de dues tecnologies per a l'eliminació permanent del borrissol facial i corporal, això ens permet aplicar una o una altra depenent de les característiques del pèl, de la pell i de la zona a tractar. El Làser de Díode és el làser idoni per treballar amb el pèl gruixut i fosc en totes les zones del cos, sent el que ens ofereix millors resultats en menys sessions. La Llum Polsada (IPL) permet treballar amb eficàcia el pèl fi i poc pigmentat. A causa del seu ampli espectre de llum, permet captar millor el pèl que conté menys melanina com pot ser el pèl facial o el pèl residual ja treballat amb altres tractaments làser.

Solàrium

Prepara la pell per al sol amb un bronzejat segur i ràpid gràcies al nostre solàrium vertical. Bronzeja't de la millor manera, a un ritme progressiu, segur i eficaç, ideal per preparar la pell per no cremar-te amb els primers rajos de sol així com per mantenir el to bronzejat de la pell després de l'estiu, o bé preparar-te per un esdeveniment especial. Pots fer sessions puntuals o continuades adaptant el temps d'exposició al teu fototip de pell. Recomanem fer sessions curtes i freqüents en les primeres exposicions, i allargar-les, separant-les a mesura que assoleixis el color de pell desitjat.