Tractaments facials

Tractaments facials

IsClinical harmony facial 45'

Aquest facial calmant i molt hidratant està dissenyat per despertar els sentits i restaurar l'equilibri de la pell, ja que renova el to, la claredat i la resistència. Dóna una lluminositat saludable a la pell fatigada. Fantàstic per pells sensibles.

IsClinical exfoliating clear skin facial 60'

Tractament avançat per a una exfoliació suau amb beneficis calmants i cicatritzants per a pells grasses, congestionades, acneiques o propenses a problemes. Aquesta neteja profunda facial suavitza i esmalta per minimitzar l'aparició de porus engrandits, i proporciona una hidratació suau, afavorint l'aspecte de la salut de la pell.

IsClinical innovative / Fire & Ice facial 60'

Tractament intensiu per renovar de manera ràpida i segura la pell, disminuint l'aparença de línies fines i arrugues mentre suavitza, hidrata i afavoreix la renovació cel·lular. Excel·lent per a tots els tipus i edats de la pell, corregeix imperfeccions siguin per acné, taques o envelliment.

Skeyndor power C+ 60'

Tractament antioxidant que combina la força il·luminadora de la Vitamina C i el poder antienvelliment de l'extracte de la magrana per a una pell visiblement rejovenida i radiant de llum. Activa el metabolisme cel·lular, produint una major síntesi del col·lagen. Exerceix una acció antioxidant i redueix el dany cel·lular produït pels rajos UV. Inhibeix la síntesi de la nova melanina i blanqueja la ja formada.

Skyndor timeless prodigy 80'

Ritual antiedat global d'acció evolutiva amb tecnologia multigènica, capaç de revertir el pas del temps en la pell. Formulat amb més de 25 ingredients actius combina 3 estratègies de rejoveniment estètic: activadors de la gènesi cel·lular (augmenten el nombre de cèl·lules, com els 5 factors de creixement i els 50 milions de cèl·lules mare de la rosa damascena), perfeccionadors de la qualitat cel·lular (substàncies, com l'extracte de tòfona blanca de la regió de Piemonte, que protegeixen i restauren la qualitat de les cèl·lules i retarden la seva entrada en la senescència), potenciadors de la funcionalitat cel·lular (substàncies que potencien l'activitat de les cèl·lules, com el te kombucha).

Skeyndor dermapeel pro 60'

Peeling seqüencial multicapa que combina cinc tècniques de peeling (físic, sònic, àcid, enzimàtic i biològic) aplicades seguint una seqüència precisa i amb la concentració de principis actius necessària per aconseguir eliminar, de forma progressiva i controlada, cadascuna de les capes externes de la pell. Combina l'acció de l'àcid glicòlic i làctic per tractar les arrugues mitjanes gràcies a la seva acció renovadora i l'àcid mandèlic, que suavitza la grandària del porus. Indicat per a pells gruixudes i/o fotoenvellides que presenten arrugues, cicatrius, porus dilatats i altres símptomes de falta de renovació cutània.

Skeyndor power retinol 45'

Tractament rejovenidor antiarrugues i antitaques per a pells envellides tant per causes naturals com per causes externes, com l'acció solar. Combina tres potents actius: retinol pur (rejovenidor per excel·lència que repara i recupera l'arquitectura i qualitats de la pell jove), bakuchiol (estabilitzador del retinol, permetent allargar els efectes de la seva eficàcia), extracte HS de soia (estabilitza i redueix els efectes secundaris del retinol). Ofereix una gran potència antienvelliment amb seguretat, minimitzant l'aparició d'efectes secundaris.

Skeyndor power hyaluronic 45'

Tractament d'hidrodinàmica 100% hidratant. Millora la hidrodinàmica natural cutània en combinar àcid hialurònic de diferents pesos moleculars i un potent activador de les acuaporines (proteïnes encarregades de transportar l'aigua al cor de la cèl·lula). Hidrata la pell en profunditat i evita la pèrdua d'aigua cutània, deixant la pell més confortable, perfectament hidratada i amb un microrelleu suavitzat.

Natura Bissé diamond cocoon 60'

Tractament global antipol·lució moderna. Encara que no ho veiem, estem exposats a la llum blava que emeten tots els dispositius digitals, les partícules de pol·lució PM2.5, PM10 i ultrafines, gasos i metalls pesants. Aquest innovador tractament es basa en tres accions, que defensen la teva pell enfront de la contaminació moderna: allibera la pell de toxines i impureses, fortifica la pell i repara el dany ambiental, blinda la pell davant els múltiples tipus de pol·lució.

Natura Bissé diamond whitening system (amb Pyruvic) 60'

Aquest tractament despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il·luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània. Les seves elevades concentracions d'actius antitaques actuen amb alta precisió allí on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de pigmentació envelleixin la pell. Inclou el peeling Pyruvic que combina àcid pirúvic i làctic per accelerar el procés de regeneració epidèrmica, aportar lluminositat i unificar el to en tot el rostre.

Natura Bissé diamond whitening system (amb G3P) 60'

Aquest tractament despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il·luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània. Les seves elevades concentracions d'actius antitaques actuen amb alta precisió allí on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de pigmentació envelleixin la pell. Inclou el peeling Glyco 3 Peel, amb carboxiteràpia, per combatre els signes d'envelliment.

Natura Bissé diamond experience life infusion ritual 60'

Un innovador tractament que infon vida en la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut. Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 biomarcadors clau de l'edat de la pell. Proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d'expressió en només una sessió. Prodigiós "Elixir de Joventut" que desvetlla una pell renovada, suau, tersa i espectacularment rejovenida.

Natura Bissé peeling G3P 15'

Complement facial consistent en l'aplicació del producte Glyco 3 Peel. El producte aplica carboxiteràpia, una tècnica que empra CO₂ per combatre els signes d'envelliment. Ajuda a renovar pells madures i pells envellides prematurament.

Natura Bissé doble mascareta facial 15'

Complement facial consistent en l'aplicació de dues mascaretes: la primera a escollir en funció de la necessitat i la segona d'alginats amb propietats revitalitzant i hidratant.

Natura Bissé cura detox 15'

Complement facial indicat per pells mixtes o grasses que requereixen una doble i profunda neteja.

Natura Bissé 3D collagen shock (amb G3P) 90'

Els beneficis del tractament 3D collagen shock afegint-hi els beneficis del producte Glyco 3 Peel. El producte aplica carboxiteràpia, una tècnica que empra CO₂ per combatre els signes d'envelliment. Combina química, biotecnologia i exfoliació enzimàtica per ajudar a renovar pells madures i pells envellides prematurament.

Natura Bissé 3D collagen shock 60'

Poderós tractament rejovenidor i regenerador basat en una combinació intel·ligent de tres tipus de col·lagen —d'alt, mitjà i baix pes molecular—, destinat a incrementar la fermesa de la pell de forma extraordinària. Amb un sorprenent efecte lífting i redensificant, redibuixa l'oval facial, millora la densitat cutània i preserva una òptima hidratació.

Natura Bissé S.O.S. sensibilitat 60'

La solució definitiva per a les pells sensibles i reactives que presenten alteracions com vermellors, dilatació de capil·lars o inflamació. Calma visiblement la pell proporcionant màxim alleujament i confort cutani. Millora visiblement l'aparença del cutis congestionat i reforça els seus mecanismes d'autodefensa enfront de les agressions externes.

Natura Bissé O2 relax 60'

Tractament facial per a tota mena de pells, especialment indicat per aquelles més apagades o deshidratades, ja que descongestiona i il·lumina, retornant-li al cutis tota la seva bellesa natural. Les molècules d'oxigen pur que s'alliberen en la pell aporten energia a les cèl·lules i ajuden a eliminar les toxines, de manera que la pell es purifica i reequilibra, recuperant el seu to i vitalitat.

Natura Bissé La Cura (amb G3P) 60'

Els beneficis del tractament La Cura més el producte glyco 3 peel. El producte aplica carboxiteràpia, una tècnica que empra CO₂ per combatre els signes d'envelliment. Combina química, biotecnologia i exfoliació enzimàtica per ajudar a renovar pells madures i pells envellides prematurament.

Natura Bissé La Cura 60'

Excepcional cura de bellesa que neteja la pell en profunditat, desintoxicant-la i alliberant-la de l'estrès cutani. Es basa en la desintoxicació enzimàtica termo-activa: aporta calor per obrir i estovar els porus i frescor botànica per tancar-los i purificar-los. És un nou concepte que acarona la teva pell, sense cap mena d'agressió, proporcionant un benestar immediat perquè la teva pell aconsegueixi la màxima puresa.

Natura Bissé facial express 30'

Sigui quin sigui el teu tipus de pell, aquest protocol és ideal per preparar-te abans d'una cita especial o per iniciar-te en els tractaments facials. De gran poder revitalitzant i hidratant, neteja el rostre en profunditat, suavitza la textura del cutis, i ajuda a unificar el to de la pell, a més de proporcionar un efecte detox gràcies a la mascareta que inclou.

Natura Bissé equilibri perfecte 60'

Les pells grasses, amb tendència acneica, troben en aquest efectiu tractament la solució definitiva als seus problemes. Inclou concentrats d'actius equilibrants i reguladors d'origen botànic per combatre la proliferació de bacteris i regular l'excessiva secreció de greix en la pell. Redueix la congestió i la inflamació aconseguint una pell sense impureses, punts negres i postules. La pell llueix purificada al moment, emanant un aspecte saludable, lliure de lluentors i vermellors.

Natura Bissé citrus vita-essence 60'

Indicat per recuperar la lluminositat i fermesa de la pell a través d'una relaxant experiència d'aromateràpia cítrica. Desperta els teus sentits aportant a la pell tota l'energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades desvetllant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant.

Natura Bissé facial express (amb concentrat) 30'

Els beneficis del tractament facial express són potenciats amb l'aplicació del concentrat d'extracte de te verd. En només 30 minuts podràs lluir un cutis increïblement lluminós i radiant.

Natura Bissé carboxi-express 30'

Un nou concepte en tractaments cutanis que incorpora una tècnica de provada eficàcia en medicina estètica: la carboxiteràpia. Combat els signes d'envelliment cutani a través de l'aplicació de CO₂ produint una efervescent explosió que dóna com a resultat una pell visiblement revitalitzada. Regenera la superfície cutània de manera intensa i segura aportant màxima lluminositat i frescor a la teva pell.