Depilació

Depilació

Depilació amb cera

La cera és la millor tècnica semipermanent relativament indolora amb un resultat garantit de fins a quatre setmanes. I, si es fan tractaments regulars, la quantitat de borrissol pot disminuir a llarg termini. També hem de dir que pot provocar cert grau de molèstia a les zones més sensibles o durant el primer tractament i cal esperar que el borrissol creixi prou per poder tornar a retirar-lo. La depilació amb cera té la mateixa eficàcia per al pèl clar com el fosc. Usem diferents tipus de cera calenta / freda per a cada tipus de pell, permetent eliminar el pèl tant per homes com dones. Les zones més habituals que depilem són: Engonals, engonals brasileres, aixelles, mitges cames, cames senceres, abdomen, esquena, borrissol facial, celles i llavi, braços.

Depilació amb làser de diode

El làser de díode es caracteritza fonamentalment per tenir una longitud d'ona més llarga que les altres opcions disponibles al mercat (800nm enfront dels 755 nm del làser Alexandrita per exemple), de manera que aquest làser penetra una mica més en la pell, per la qual cosa està especialment indicat per a pells més fosques o per a borrissol més gruixut i profund. També pot funcionar bé per a pells més clares però sempre que el borrissol sigui gruixut o mitjà. Concretament, el làser de díode és especialment recomanable per a parts del cos de gran extensió, com pot ser l'esquena, el pit i les cames. Per tant, és un tipus de làser recomanat tant per home com per dona.

– No està especialment recomanat per a persones amb borrissol molt clar.

– Encara que el públic potencial d'aquest tipus de làser són les persones de pell fosca, no sempre s'asseguren els resultats, ja que pot haver-hi una gran variabilitat de condicions particulars d'una persona a una altra.

Depilació IPL

La fotodepilació consisteix a eliminar el pèl a través d'un raig lluminós, emprant bé làser o bé Llum Intensa Polsada (IPL). El làser és un raig de llum monocromàtica, és a dir, té una sola longitud d'ona, en contraposició amb la llum normal, que compta amb gran varietat de longituds d'ona. Encara que actua de la mateixa forma en tractaments de fotodepilació, la Llum Intensa Polsada (IPL) no és làser. Es tracta de llum policromàtica normal (inclou llum de molts colors o longituds d'ona), però d'una gran intensitat i en polsos molt curts. Mitjançant la utilització de filtres òptics de tall s'aconsegueix seleccionar la longitud d'ona adequada per a cada tractament de fototeràpia. Amb un bon equip per fotodepilació IPL, com els equips Depitotal® que tenim a Thalassa, s'aconsegueixen uns resultats equivalents al làser. És a dir, una depilació ràpida, progressiva, segura i de gran permanència en qualsevol part del cos. La Llum Polsada permet treballar amb eficàcia el pèl fi i poc pigmentat. A causa del seu ampli espectre de llum, permet captar millor el pèl que conté menys melanina com pot ser el pèl facial o el pèl residual ja treballat amb altres tractaments làser.

Depilació elèctrica

La depilació elèctrica és un tractament per eliminar borrissol de forma definitiva, complementària i/o alternativa, als tractaments de fotodepilació amb làser o IPL. Avantatges de la depilació elèctrica: elimina el borrissol difícil que el làser no pot, no provoca hiperpigmentació o taques en la pell com a conseqüència d'alterar la densitat de melanina, funciona bé amb borrissol de pèl ros i pèl roig, pèl fi i gruix i es pot realitzar en qualsevol temporada de l'any. S'apliquen diferents corrents per a diferents tipus de pèls i s'obtenen resultats immediats.